Alt om Spypoint Viltkamera


Viltkamera selger vi bare mer og mer av, og vi forstår det godt.
Viltkamera er kunnskapsrikt, morsomt og motiverende.

Viltkamera er kunnskapsrikt fordi du får en oversikt over helsen til dyrene i det området du jakter/ forvalter, samt informasjon om kjønn, evt. synlige skader som sår, halting, byller, etc.

Viltkamera er morsomt fordi du innimellom vil få blinkskudd med riktige nærbilder, revirhevdelse, samt ikke minst den gleden det er å følge dyr i et område man jakter i en lengre periode enn bare selve jaktperioden.

Viltkamera er motiverende, fordi det "tvinger" deg til å ta en tur ut for å bytte batterier og minnekort, justere vinkel, evt forsøke nye steder, etc. Viltkamera får deg rett og slett ut av stolen i en periode før jakten også, det er sjelden feil:)

Ja, men hvilket viltkamera skal jeg velge da, det finnes jo et hav?
Det stemmer, de fleste viltkameraer på markedet i dag vil i større eller mindre grad fungere tilfredstillende, viss det skulle være svært skuffende resultater ville ihvertfall jeg som privatperson kontaktet butikk og klaget, viltkamera skal være morsomt, og ikke en belastning.


Vi har endt opp på Spypoint viltkameraer, Spypoint er et stort multinasjonalt selskap i Canada som er store på overvåkning, og som tar stadig større andeler på viltkamera-markedet world wide. De har også det samme klimaet som oss, bare røffere, så det passer oss hånd i hanske, for å kunne være sikre på at produktene virker uansett.

Hvorfor Spypoint?
  • Egen gratis Spypoint App (Iphone/ Android)
  • Gratis oppdatering ved software-forbedringer som du henter direkte fra deres hjemmeside.
  • I appen kan du justere innstillinger direkte på kameraene uten å måtte oppsøke det, og slikt sett støkke vilt og etterlate vitring unødig.
  • Egen supportavdeling i Tyskland som snakker og skriver engelsk. (support@spypoint.de)