Viltkamera


Viltkamera selger vi bare mer og mer av, og vi forstår det godt.
Viltkamera er kunnskapsrikt, morsomt og motiverende.

Viltkamera er kunnskapsrikt fordi du får en oversikt over helsen til dyrene i det området du jakter/ forvalter, samt informasjon om kjønn, evt. synlige skader som sår, halting, byller, etc.

Viltkamera er morsomt fordi du innimellom vil få blinkskudd med riktige nærbilder, revirhevdelse, samt ikke minst den gleden det er å følge dyr i et område man jakter i en lengre periode enn bare selve jaktperioden.

Viltkamera er motiverende, fordi det "tvinger" deg til å ta en tur ut for å bytte batterier og minnekort, justere vinkel, evt forsøke nye steder, etc. Viltkamera får deg rett og slett ut av stolen i en periode før jakten også, det er sjelden feil:)

Ja, men hvilket viltkamera skal jeg velge da, det finnes jo et hav?
Det stemmer, de fleste viltkameraer på markedet i dag vil i større eller mindre grad fungere tilfredstillende, viss det skulle være svært skuffende resultater ville ihvertfall jeg som privatperson kontaktet butikk og klaget, viltkamera skal være morsomt, og ikke en belastning.


Vi har endt opp på Spypoint viltkameraer, Spypoint er et stort multinasjonalt selskap i Canada som er store på overvåkning, og som tar stadig større andeler på viltkamera-markedet world wide. De har også det samme klimaet som oss, bare røffere, så det passer oss hånd i hanske, for å kunne være sikre på at produktene virker uansett.

Hvorfor Spypoint?
  • Kombinasjonen av unike uttagbare kamerahus
  • Gratis oppdatering ved software-forbedringer som du henter direkte fra deres hjemmeside.
  • Egen side på Spypoint viss du har et Spypoint MMS/ GPRS viltkamera, Bildene dine går direkte fra ditt område i Norge og til Canada, hvor det blir lagret på deres side, der henter du bilder, sender bilder, justerer innstillinger direkte på kameraet uten å måtte oppsøke det, og slikt sett støkke vilt og etterlate vitring unødig.
  • Eget service verksted både i Canada og Tyskland

Dette er bare noen av grunnene til at vi valgte å holde oss til Spypoint, noe vi ikke angrer på i dag, dette er vår fjerde sesong med Spypoint og salget går bare en vei:)