
Varmrøyking er en tradisjonell metode for matlaging og konservering som gir deilige smaker og økt holdbarhet til matvarer. Under varmrøykingsprosessen blir maten utsatt for en kombinasjon av røyk og varme, som tilfører en unik og tiltalende aroma. Den kontrollerte varmen sørger for at maten tilberedes jevnt samtidig som den røykes, noe som gir mørt kjøtt og saftige smaker. Varmrøyking kan brukes til å tilberede forskjellige matvarer, som fisk, kjøtt og grønnsaker, og er en populær teknikk blant matelskere og kokker verden over. Utforsk spennende oppskrifter og nyt den fantastiske smaken av varmrøykt mat.
Varmrøyking


Stor varmrøyk i edelstål med 2 brennere
Varmrøkt fisk på 20 minutter!

ProQ Ranger BBQ Smoker Version 4 (37CM)
ProQ Ranger er BBQ Røykeren på startnivå, rimelig priset, med noen kule egenskaper som gjør den til den ideelle startenheten som vil få deg hektet på å røyke mat hele året rundt.

ProQ Frontier BBQ Smoker Version 4 (43CM)
Røyk, BBQ, grill, stek. Hengere for fisk og kjøtt inkludert. Fullt porselenbelagt. 22,7kg kapasitet. Innebygd temperaturmåler. Latch låsesystem og sidehåndtak for stabilitet og enkel flytting. 4 Luftventiler for utmerket temperaturkontroll.

ProQ Excel BBQ Smoker Version 4 (50CM)
Robuste hengere for fisk og kjøtt inkludert. Latch låsesystem og sidehåndtak for stabilitet og enkel flytting.